TSO & BSO

Wij hebben op school een samenwerkingsverband met Kinderopvang Meander. Zij hebben voor de voor en naschoolse opvang een plekje bij ons op de locatie Straat Soenda.

Uw kind krijgt de ruimte
Uw kind krijgt bij Kinderopvang Meander alle ruimte. Ruimte om zich te ontwikkelen, te groeien en vrijuit te bewegen. Want op onze groene en ruime locaties kán en mág uw kind samen met andere kinderen de wereld ontdekken. Daarnaast besteden we extra aandacht aan goede en gezonde voeding. Maar het belangrijkste is dat onder leiding van deskundige pedagogische medewerkers uw kind de beste kwaliteit krijgt.

Flexibel aanbod
Uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt. Heeft u misschien iets langer of korter opvang nodig? Graag denken wij met u mee voor een passende oplossing. Kinderopvang Meander biedt naast vaste dagen of dagdelen ook een flexibel pakket. Wat bieden we extra aan:

• Zes weken opvang tijdens vakantieperiodes
  • Kortingsmogelijkheden voor werknemers
  • Verkorte dagdelen opvang (3,5 uur per dagdeel)
  • Vervoer van en naar school-sportclubs

Wij passen opvangtijden aan uw wensen aan. U betaalt alleen voor wat u afneemt. Zo is er volop ruimte voor uw kind en is er ruimte voor u.

Meer informatie?
Op onze website www.kinderopvangmeander.nl kunt u kijken voor meer informatie, tarieven en u aanmelden. Heeft u nog vragen, of wilt u een keer langskomen om binnen te kijken en kennis te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij laten u graag onze opvang zien! Ook kunnen we voor u een vrijblijvende offerte maken.

Kinderopvang Meander
9640 AB Veendam