Het team

Manon Koolhof - groep 1/2a Muizenhol

Mijn naam is Manon Koolhof. Ik ben leerkracht in groep 1/2a, het Muizenhol. Ik was zelf 4 jaar oud toen ik al riep: “ik word later juf!”.Iets bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen vind ik bijzonder om te doen. Omgaan met kinderen is voor mij echt een passie! Verder besteed ik veel tijd aan mijn paarden en lees ik graag een boek.

Rolien van Marle - groep 1/2b en 1/2d Apenrots en Konijnenhol

Hallo, ik ben Rolien van Marle en leerkracht van groep 1/2 B en D. Na een behoorlijke time-out ben ik een aantal jaren geleden weer begonnen in het onderwijs en ik heb het heel erg naar mijn zin.  Met heel veel plezier geef ik les aan de kleuters. Ze zijn zo heerlijk onbevangen en spontaan.  De kinderen wil ik graag leren om oog en oor te hebben voor anderen en ook om hun talenten, die ieder kind heeft, tot bloei te laten komen.

Ik ben getrouwd en heb twee volwassen zonen en een hond. Mijn hobby’s zijn muziek maken, wandelen, lezen, knutselen en koken. Vooral taarten bakken vind ik heel erg leuk om te doen.

Marjolein Bijmolt - groep 1/2b en 1/2d De Apenrots en het Konijnenhol

Mijn naam is Marjolein Bijmolt. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs sinds 2011.  Eerst begonnen in Groningen en daarna een aantal jaren in Haarlem lesgegeven. Mijn hart ligt bij het jonge kind.  Ieder kind is anders en leert en ontdekt op zijn eigen manier. Dat maakt het lesgeven zo bijzonder. Naast het lesgeven geniet ik van mijn gezin. Samen wandelen, bakken of gezellig met familie en vrienden samen zijn.

Miranda Hadders - groep 1/2c Berenhol

Mijn naam is Miranda Hadders. Ik ben leerkracht van groep 1/2 de Berenhol. Vroeger was ik altijd al bezig met het onderwijs. Mijn vriendinnetjes mochten dan de leerlingen zijn, dan speelde ik wel de juf. Ik vind het heerlijk om kinderen te laten ontdekken en leren. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het trainen van mijn paarden.

Karina van der Veen - groep 1/2d Het Konijnenhol

Ik heet Karina van der Veen en ben de juf van groep 1/2D de konijnen. Ik geniet enorm van het werken met kleuters. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk en probeer ik zoveel mogelijk uit de kinderen te halen. Belangrijk vind ik om vanuit het kind te werken, vanuit hun eigen talenten en interesse, kinderen mogen gewoon lekker zichzelf zijn.
In mijn vrije tijd ben ik graag met creatieve dingen bezig, zoals tekenen, schilderen, mixed media of ik ga leuke dingen doen met vriendinnen.

Marije Schuitema - groep 3a

Mijn naam is Marije Schuitema. Op 29 januari 1989 ben ik geboren in het dorp Mussel waar ik op dit moment nog steeds woon. Als leerkracht ben je een belangrijke factor in de groei en ontwikkeling van jonge kinderen. Het boeit en motiveert mij enorm om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen paarden. Eén van mijn hobby’s is dan ook het verzorgen en berijden van mijn paarden. 

Lydia Sterenborg - groep 3b

Mijn naam is Lydia Huls. Ik ben sinds 2005 werkzaam als leerkracht binnen de stichting en heb op veel verschillende scholen in de regio gewerkt. Mijn werkzame jaren bestonden vooral uit lesgeven aan de kleutergroepen waar mijn hart en ziel lag. Maar sinds 2015 ben ik leerkracht in groep 3 en dit vind ik een ontzettende leuke uitdaging. Zien hoe groot de sprongen zijn in het leerproces die deze kinderen maken. In mijn vrije tijd luister ik naar en maak ik muziek, hou ik me bezig met tekenen, schilderen en het naaien van kraamcadeautjes.

Marieke Hidding - groep 3b

Mijn naam is Marieke Hidding. Met veel plezier werk ik al een aantal jaren als groepsleerkracht de middenbouw. De kinderen in deze bouw hebben een prachtige leeftijd: heerlijk spontaan, eerlijk en open. Met veel enthousiasme en humor probeer ik een fijne werksfeer te creëren in de klas. Naast mijn werk geniet ik van ons jonge gezin en sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Daarnaast is ook hardlopen een hobby.

Marieke Hubers - groep 4a

Ik ben juf Marieke Hubers en leerkracht van groep 4. Ondertussen werk ik al heel wat jaren met veel plezier in het onderwijs.
Ik vind het geweldig om iedere dag weer verrast te zijn door de inbreng en nieuwsgierigheid van onze leerlingen. Ik vind het belangrijk met de leerlingen in mijn groep in verwondering naar de wereld te kijken en de ander hierin te enthousiasmeren. Samen verantwoordelijk te zijn voor de groepssfeer en het welbevinden van een ieder! Verbinding in de groep en op school, oog voor elkaar zijn de basis voor ontwikkeling. Het is een mooie puzzel om leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Hen te helpen bij het bij het leren maken van eigen keuzes zodat zij vervolgstappen voor hun verdere ontwikkeling durven èn kunnen nemen.
In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin/familie en vrienden, wandel ik veel met onze hond en ben ik als vrijwilligster actief bij maatschappelijke en sportieve organisaties.

Marieke Bosma - groep 4a en Projecten

Mijn naam is Marieke Bosma en ik ben leerkracht binnen de Mgr.Bekkersschool  De veelzijdigheid in mijn werk vind ik het leukst. Ik geniet van het lesgeven en de mooie gesprekken die je met de kinderen kan hebben. Het allermooiste vind ik dat kinderen meer en meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. “Het mooiste wat je kunt worden, is  toch jezelf.”
Ik woon in Groningen.

Roeline van der Wal - groep 4b

Ik ben Roeline van der Wal. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Holland, maar woon sinds een aantal jaren in Groningen. Mijn hobby’s zijn reizen, wandelen, taarten bakken en films kijken. Ook ben ik dol op katten! Op school werk ik als leerkracht in groep 4b.
Een baan in het onderwijs is hard werken, maar geeft veel voldoening. Ik mag de kinderen helpen, begeleiden, sturen, meenemen in hun leerproces om hen op die manier hun ‘eigen ik’ te laten ontdekken en ontwikkelen. Wat kunnen ze goed en waar hebben ze nog moeite mee? Ieder jaar is dat weer prachtig om mee te maken.

Jasper van der Schot - groep 4b en Gymdocent

Vol plezier werk ik op de Mgr. Bekkersschool om door middel van o.a. de nieuwsgierigheid, sociale vaardigheden en kennis bij kinderen te stimuleren. Het beste uit ieder kind halen door elk kind te zien, opdat hij/zij zich veilig voelt en zich hierdoor op ieder gebied kan ontwikkelen.
Mijn naam is Jasper van der Schot en al ruim 3 jaar kun je mij hier zien. Ik werk vooral in de middenbouw en ik mag 1 dag per week als vakleerkracht de gymlessen verzorgen van de groepen 3, 4 en 5.

Esther den Boer - groep 5a

Mijn naam is Esther den Boer. Ik werk als groepsleerkracht bij ons op school. Verder ben ik ook cultuur coördinator, iets wat ik erg leuk vind. Leerkracht zijn op een basisschool vind ik afwisselend, uitdagend en erg gezellig. Elke dag is, ondanks de structuur binnen de school, toch weer heel anders. De verschillende kinderen van de groep nemen iedere dag hun eigenheid mee naar school. Een uitdaging om elk kind op maat te begeleiden, maar ook heel erg leuk om met al die verschillen samen 1 groep te vormen. Daarnaast vind ik het erg leuk om te vertellen, met de kinderen te discussiëren en de vraagtekens bij de kinderen samen met de kinderen weg te poetsen. Muziek maken en luisteren is met stip hobby nr. 1. Daarnaast hou ik erg van koken, bakken en lezen.

Margo Beer - groep 5a

Mijn naam is Margo Beer en ik ben leerkracht van groep 5a. Begin 2019 ben ik begonnen met een invalklus op de Mgr. Bekkersschool en ik ben vervolgens blijven plakken. Vol enthousiasme geniet ik van elke dag met de kinderen. Om alle leerlingen elke dag een stapje verder te zien groeien. In mijn vrije tijd ben ik handbalster, actief bij scouting en woon ik samen in Groningen.

Christa van der Ploeg - groep 5b

Hallo, ik ben Christa van der Ploeg, Ik ben de leerkracht in de middenbouw.  Dit doe ik met heel veel plezier. Ik vind het fijn om samen met de kinderen ontdekkend te leren. De ontwikkeling van de kinderen staat hierin centraal. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen zich in de middenbouw ontwikkelen en hoe zij verbaasd kunnen staan van de wereld om zich heen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om paard te rijden, op reis te gaan of gezellig met vrienden iets af te spreken. 

Nick van der Veen - groep 6a

Mijn naam is Nick van der Veen.  Ik woon in Hardenberg. Na een tweetal jaren van invallen in combinatie met vaste groepen ben ik terecht gekomen op de Mgr. Bekkersschool in Veendam. Het is erg fijn dat je een vaste groep hebt en hier je energie in kwijt kunt. Ik werk hier met veel plezier en zie elke dag de kinderen steeds meer ontwikkelen. Naast het les geven zorg ik samen met een aantal collega's dat de ICT binnen school goed verloopt. In mijn vrije tijd korfbal ik en reis ik graag.

Ryanne Goeman - groep 6b

Mijn naam is Ryanne Goeman. Momenteel geef ik 2 dagen in de week les aan groep 6b. Daarnaast werk ik 1 dag in de week les aan de plusklas. De leukste vakken om te geven vind ik rekenen, geschiedenis en de creatieve middag. De afwisseling die het vak “leerkracht” met zich meebrengt vind ik erg fijn. Door de spontaniteit en leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. Wat ik heel belangrijk vind in het onderwijs is dat alle kinderen in een vertrouwde, veilige en rijke leeromgeving veel mogen ontdekken en leren. Mijn doel is dan ook om kinderen net iets meer mee te geven dan alleen maar rekenen en taal. Ik heb met mijn afstudeerproject “rouwverwerking in de basisschool” een onderwijsstimuleringsprijs gewonnen en ook heb ik meerdere jaren nt2 les (Nederlands als tweede taal) gegeven aan groepjes kinderen.

Dorien Haaima - groep 6b

Ik ben Dorien Haaima en ik ben leerkracht van groep 6b. Ik werk inmiddels 10 jaar in het onderwijs.
In mijn lessen maak ik graag gebruik van coöperatieve werkvormen. Ik vind het erg leuk om met thema’s te werken omdat ik merk dat de leerlingen dan erg betrokken zijn bij de lesstof en op deze manier graag zelf willen leren en ontdekken. Mijn favoriete vakken om te geven zijn geschiedenis en Engels. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met mijn man en ons dochtertje. Ook ben ik veel aan het klussen in ons nieuwe huis.

Moniek Heijnen - groep 7a

Mijn naam is Moniek Heijnen. Ik woon in Klazienaveen. Begin 2018 ben ik afgestudeerd aan de AOLB. Hierna ben ik eerst begonnen met invalwerk en heb ik een extra studie gevolgd, zodat ik mijn horizon kon verbreden. Ondanks deze extra studie ligt mijn hart toch bij het lesgeven. Zo ben ik terecht gekomen bij de Mgr. Bekkersschool. Hier ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het heel fijn om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ik als leerkracht kan helpen om deze ontwikkeling te bevorderen. In mijn vrije tijd dans ik, zing ik bij de kerk en schilder/teken ik heel erg graag.

Thijmen Engels - groep 7a, 7b en Gymdocent

Mijn naam is Thijmen Engels. Ik ben momenteel woonachtig in Groningen. Mijn keuze voor het basisonderwijs kwam na het afronden van mijn sport opleiding. Ik vond de veelzijdigheid binnen het basisonderwijs zo mooi dat ik de verandering wel aandurfde. Naast de veelzijdigheid vind ik het coachen en begeleiden van kinderen om eigenaar te worden van hun leerproces een geweldige ervaring. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten of bij familie en vrienden.

Jeroen de Roo - groep 7b

Mijn naam is Jeroen de Roo en ik ben geboren in 1984. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in de omgeving van Emmen. Ik heb 2 hobby's. De eerste is voetballen. De tweede is het houden en fokken van grote parkieten. Deze hobby's beoefen ik al vanaf mijn jeugd. Ik vind het erg leuk om als leerkracht op deze school te werken en hoop het nog lang te mogen doen.

Miriam Mulder - groep 8a

Mijn naam is Miriam Mulder. Ik ben leerkracht van groep 8a.
Ik werk met veel plezier op de Mgr. Bekkersschool. Ik werk nu ruim 12 jaar in het onderwijs en mijn hart ligt bij de bovenbouw. Elke dag komen de kinderen weer op school met vragen over de wereld om zich heen. Dit vind ik geweldig om daar met de kinderen over te praten. Elk kind een stapje verder helpen is mijn passie. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, wandelen, koken en gezelligheid van familie, vrienden en vriendinnen en mij heen.

Stefenie Hofman - groep 8b

Mijn naam is Stefenie Hofman. Vroeger wisten mijn ouders en mijn vroegere leerkrachten al eerder dat ik later juf zou worden dan ikzelf. Uiteindelijk dus ook een goede keuze, want ik vind het heerlijk in het onderwijs. Ik ben sinds februari 2018 afgestudeerd en werk sindsdien met veel plezier op de Mgr. Bekkersschool. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en vind ik het fijn om met mijn hond te wandelen.

Ronel Holierook - groep 8a en groep 8b

Mijn naam is Ronel Holierook. Ik ben leerkracht in groep 8a. Wat ik mooi vind aan het onderwijs, is dat ieder kind op zijn eigen manier groeit en zich ontwikkelt. Als leerkracht sta je aan de basis en help je kinderen een zelfstandig individu te worden. Het begeleiden van kinderen bij het leren reflecteren, eigen keuzes maken, ze verantwoordelijkheid te geven en kinderen te helpen om open te staan voor een eerlijke samenwerking met anderen, is wat mij enthousiast maakt voor het onderwijs.

Elly Hoekstra - Leerkracht Plusklas en projecten

Ik ben Elly Hoekstra, leerkracht binnen de Mgr.Bekkersschool. Elke dag geniet ik weer van de kinderen op school en ik ben blij met dit vak. Het is boeiend om kinderen te zien groeien in hun leerproces en te merken dat ze zich fijn voelen op school en dus lekker in hun vel zitten. De afgelopen jaren heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het werken met kinderen/jongeren. Ik heb onder meer een master opleiding gevolgd voor kinderen met leer- en gedragsproblemen. Verder heb ik me gespecialiseerd in het werken met (hoog) begaafde leerlingen. Samen met een collega werk ik als docent plusklas. Ook maak ik deel uit van het Kivateam binnen de school en heb ik de training voor het geven van Rots en Water lessen gevolgd.

Nils Schutte - directeur

Mijn naam is Nils Schutte. Vanaf 01-01-2020 ben ik directeur van de Mgr. Bekkersschool.
De afgelopen 17 jaar ben ik werkzaam geweest als leerkracht, locatieleider, directeur en cluster-directeur binnen Primenius. Het is mijn passie om mensen/ organisaties in beweging te brengen. Dit om samen met het team na te streven ieder kind het onderwijs te bieden dat het verdient.

Ik woon samen met mijn gezin in Emmen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, ben ik te vinden op de tennisbaan en ben ik graag in de tuin aan het werk.

Marielle Bos - intern begeleider

Ik ben Mariëlle Bos. Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb les gegeven in alle groepen. Ik ben intern begeleidster van de Mgr. Bekkerschool. In samenwerking met leerkrachten, directie, ouders en eventueel betrokken instanties, proberen we aan te sluiten bij wat uw kind nodig heeft. Als intern begeleidster heb ik een begeleidende en adviserende rol. Om die reden kunt u mij vinden in de groepen en ben ik soms aanwezig bij een kind- of oudergesprek. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en er te zijn voor mijn gezin.

Karin Bosman - onderwijsassistent

Ik ben Karin Bosman, onderwijsassistent op de Mgr. Bekkersschool. Ik assisteer de leerkracht bij bepaalde werkzaamheden, zoals het extra begeleiden van kinderen. Ik vind het erg leuk om kinderen te begeleiden in hun leerproces. Elk kind is uniek en heeft dus de begeleiding nodig die bij het kind past. Het is zo mooi om een kind te zien groeien in zijn/haar ontwikkeling, vooral dit maakt mijn baan erg leuk! Echte hobby’s heb ik niet, maar ik vind het wel erg leuk om te winkelen, leuke dingen te doen met mijn partner, vrienden en vriendinnen. En lekkere taarten, cakes of andere lekkernijen bakken.

Mirjam Haveman - onderwijsassistent

Ik ben Mirjam Haveman, onderwijsassistent op de Mgr Bekkersschool.
Ik geniet van mijn werk omdat het erg veelzijdig is. Geen dag is hetzelfde. Zo assisteer ik het ene moment de leerkracht in de groep en help ik op een ander moment een groepje leerlingen bij iets wat ze lastig vinden, of een extra uitdaging voor hun is. Ook ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker op de BSO die in de school gevestigd is. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, te winkelen of ergens een kopje koffie te doen.

Elvian Radtur - conciƫrge

Mijn naam is Elvian Radtur. Ik ben sinds 1 augustus 2015 werkzaam als conciërge op deze school en doe dit met veel plezier. Ik vind de afwisseling erg leuk, geen dag is hetzelfde. In mijn vrije tijd mag ik graag kamperen en tuinieren.